Rúbriques

NOVELLAPRENENTAVANÇATEXPERT
PES
1234
FORMATNo respecta l'estructura proposada del professor (Caràtula informativa, format Pechakucha i índex de continguts).Respecta al menys una de les tres parts de l'estructura proposada.Respecta al menys dos de les tres parts de l'estructura proposada.Trobem totes les parts de l'estructura proposada (Caràtula informativa, format Pechakucha i índex de continguts).15%
NARRACIÓ I ÀUDIOTé un audio deficient i la narració és poc fluida.Té un audio suficient i la narració és acceptable.Té una bona qualitat d'audio i la narració es fluida.Té una qualitat d'audio excel.lent i la narració és molt fluida.25%
CONTINGUTSEls continguts són deficients.Els continguts són acceptables.Els continguts són de qualitat.Els continguts són excel.lents.25%
MATERIALEl material utilitzat de Creative Commons és insuficient.El material utilitzat de Creative Commons és suficient.El material utilitzat de Creative Commons és de qualitat.El material utilitzat de Creative Commons és excel.lent.20%
VISIONAT I ORIGINALITATTé una presentació poc atractiva original i la resolució d'imatges és molt fluixa.Té una presentació original però la resolució d'imatges es fluixa.Té una presentació original i la resolució d'imatges és bona.Té una presentació molt original i la resolució d'imatges és de qualitat.15%




El sistema de qualificació és el següent:

S'avaluaran 5 ítems, els quals hauran de ser qualificats amb 4 punts de nota. De novell (1) fins a expert (4) argumentant la puntuació quant millor siga.

Dins dels ítems a avaluar del videotutorial tindrem:

1. Format de presentació de les diapositives (15% de la nota final).

2. Narració i expressió oral (25% de la nota final).

3. Qualitat dels continguts (25% de la nota final).

4. Adequació a la Unitat Didàctica (20% de la nota final).

5. Originalitat de la presentació (15% de la nota final).

Segons la puntuació rebuda, s'anira fent mitjana amb el percentatge de cada punt, podent arribar al 10 si s'avaluessin amb un 4 els 5 ítems.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada